Aviso legal

L´ús d´aquest lloc web, www.Forjamontseny.com , implica l´acceptació d´aquests termes. Si no esteu d’acord amb ells, us preguem que no utilitzeu aquest lloc web.

Aquest Avís Legal regula l’ús del lloc web www.Forjamontseny.com sent el seu titular MARC HERRERO BARO

Responsable del tratamiento de tus datos personales .

  • Identidad del Responsable : MARC HERRERO BARÓ
  • NIF : 77310772K
  • Correu electronico : ForjaMontseny@gmail.com
  • Web : Forjamontseny.com
  • Teléfono : 696 401 978

En cumplimiento de lo que dispone el Reglamento Europeo 2016/679 de Protección de Datos de Carácter Personal, RGPD, y la Ley Orgánica 3/2018, LOPD-GDD, MARC HERRERO BARO, le informa que, los datos de carácter personal que nos proporcione a a través de nuestro formulario de Contacto en nuestra página web, se recogerán en nuestras bases de datos enviado responsable MARC HERRERO BARO.

Podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les vostres dades i les de limitació i oposició al vostre tractament en els termes i en les condicions previstes a la normativa legal vigent, adreçant-vos per escrit a MARC HERRERO BARO amb un e-mail a ForjaMontseny@gmail.com.

De conformitat amb l’article 32 del RGPD i amb el marc normatiu general de protecció de dades, MARC HERRERO BARO ha adoptat les mesures de seguretat, tècniques, organitzatives i de control proactiu necessàries. Tot això, en funció de lanàlisi prèvia del risc de les operacions de tractament realitzades.

MARC HERRERO BARO se compromete a levantar un registro de las actividades de tratamiento tal y como se dispone en el artículo 30.2 del RGPD.

Le rogamos que comunique inmediatamente a MARC HERRERO BARO cualquier modificación de sus datos de carácter personal para que la información contenida en nuestros ficheros esté siempre actualizada y no contenga errores.

Asimismo, con la aceptación de este Aviso Legal reconoce que la información y datos personales recorda son exactos y veraces. La recogida de sus datos de carácter personal se realiza para prestar los servicios solicitados y remitirle información sobre la entidad u ofertas comerciales de otros productos y servicios, avisos y, en general, información de TOMEDIA que pueda ser de su interés. De conformidad con lo previsto en la normativa actual vigente, al cumplimentar cualquiera de los formularios que aparecen en nuestra página web, da su consentimiento para que sus datos sean tratados, a fin de dirigir información, siempre en el ámbito de las legítimas cedente y cesionario.

També autoritza MARC HERRERO BARO perquè li puguin remetre comunicacions comercials a través del correu electrònic o de qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Les autoritzacions per a l’enviament d’informació comercial, cessió de dades i enviament de comunicacions comercials per mitjans electrònics seran revocables, en qualsevol moment, mitjançant comunicació escrita dirigida a MARC HERRERO BARO a l’adreça abans esmentada, en la qual haurà d’indicar les dades següents per a la seva identificació: nom i adreça.

MARC HERRERO BARO se compromete a tratar de manera absolutamente confidencial sus datos de carácter personal y utilizarlo sólo para las finalidades indicadas.

MARC HERRERO BARO informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MARC HERRERO BARO es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

Asimismo, nos informamos que MARC HERRERO BARO tiene implantadas las medidas técnicas y organizativas necesarias para garantizar la seguridad de sus datos de carácter personal y evitar su alteración, pérdida y tratamiento y/o acceso no autorizado, teniendo en cuenta el estado de la tecnología, la naturaleza de los datos almacenados y los riesgos, provenientes de la acción humana o del medio físico y natural, a los que están expuestos.

Contenido, términos legales y responsabilidades.

El sitio web incluye contenidos elaborados por el titular del mismo y sus colaboradores, que tienen fines meramente informativos, ya que en alguna ocasión, éstos podrían no reflejar la actualidad más reciente, por lo que en cualquier momento estos contenidos podrán ser modificados y/o sustituidos por unos nuevos, sin notificación previa, ni responsabilidad.

Los contenidos del sitio web no pueden ser considerados, en ningún caso, como sustitutivos de cualquier tipo de asesoramiento. No habrá ningún tipo de relación comercial, profesional, ni relación alguna de otra índole entre los profesionales que integran el sitio web por el solo hecho del acceso por parte de los usuarios.

Para el caso de existir enlaces con diferentes sitios web, MARC HERRERO BARO, no se hará responsable del contenido al no tener control sobre los mismos.

L’usuari quan accedeix al lloc web, ho fa pel seu compte i risc.  MARC HERRERO BARO no garanteix ni la rapidesa, ni la interrupció, ni l’absència de virus al lloc web. Així mateix, el titular del lloc web, els col·laboradors, els seus socis, empleats i representants tampoc no podran ser considerats responsables per qualsevol dany derivat de la utilització d’aquest lloc web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita

No se garantiza la ausencia de virus u otros elementos lesivos que puedan causar daños o alteraciones en el sistema informático, en los documentos electrónicos o en los ficheros del usuario de este sitio web. En consecuencia, no se responde por los daños y perjuicios que estos elementos puedan ocasionar al usuario o terceros.

Modificaciones .

MARC HERRERO BARO es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense previ avís, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts del lloc web, com a les condicions d’ús. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran de compliment obligat durant el temps en què es trobin publicades al web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.

marqués .

En MARC HERRERO BARO puede que se mencionen de forma indirecta ya nivel informativo algunos términos y logotipos, que constituyen marcas registradas por sus respectivos propietarios, no haciéndonos responsable de la utilización inadecuada que pudieran hacer terceras personas respecto a estas marcas.

Usuario y Régimen de Responsabilidades .

La utilització d’aquesta pàgina web us atribueix la seva condició d’usuari. Es recomana a l’usuari que llegeixi atentament i detingudament les condicions i instruccions publicades cada vegada que accedeixi a aquesta pàgina web, atès que l’accés implica la lectura i l’acceptació. Mitjançant l’accés i ús a www.Forjamontseny.com o qualsevol de les seves pàgines i subdominis, l’usuari manifesta el seu acord de forma expressa, plena i sense reserves a les condicions i instruccions publicades a l’avís legal en el moment de l’accés sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa de compliment legal obligat segons el cas.

El lloc web de MARC HERRERO BARO proporciona una gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

La veracidad y licitud de las informaciones aportadas por el usuario a los formularios extendidos por MARC HERRERO BARO para el acceso a ciertos contenidos o servicios ofrecidos por la web.

El uso de la información, servicios y datos ofrecidos por MARC HERRERO BARO contrariamente a lo dispuesto en estas condiciones, la Ley, la moral, las buenas costumbres o el orden público, o que de cualquier otra forma puedan suponer lesión de los derechos de terceros o del mismo funcionamiento del sitio web.

Cualquier utilización distinta de la autorizada está expresamente prohibida, quedando facultad MARC HERRERO BARO para denegar o retirar el acceso y uso de la Web, en cualquier momento, y sin previo aviso, a aquellos usuarios que incumplan estas condiciones generales.

Podrá dirigirse a la Autoridad de Control competente para presentar la reclamación que considere oportuna.

Menores de edad.

Para el uso de los servicios, los menores de edad deben obtener semper previamente el consentimiento de los padres, tutores o representantes legales, responsables últimos de todos los actos realizados por los menores a su cargo. La responsabilidad en la determinación de contenidos concretos a los que accedan los menores corresponde a aquellos, por lo que, si accede a contenidos no apropiados para Internet, deberán establecerse en sus ordenadores mecanismos, en particular programas informáticos, filtros y bloqueos, que permitan limitar los contenidos disponibles y, aunque no sean infalibles, son de especial utilidad para controlar y reducir los materiales a los que pueden acceder los menores.

Propiedad Intelectual, Normativa y Foro .

El sitio web, incluyendo a título enunciativo, pero no limitativo su programación, edición, compilación y otros elementos necesarios para su funcionamiento, los diseños, logotipos, texto y/o gráficos, son propiedad de MARC HERRERO BARO o en su caso dispone de licencia o autorización expresa por parte de los autores.

Todos los contenidos del sitio web se encuentran debidamente protegidos por la normativa de propiedad intelectual e industrial, así como los inscritos en los registros públicos correspondientes, y no se permite la reproducción y/o publicación, total o parcial, del sitio web, ni su tratamiento informático, su distribución, difusión, modificación o transformación, sin el permiso previo y por escrito.

Els dissenys, logotips, text i/o gràfics aliens a MARC HERRERO BARO i que poguessin aparèixer al lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvèrsia que pogués suscitar-se respecte a aquests. En tot cas MARC HERRERO BARO compta amb l’autorització expressa i prèvia per part dels mateixos. MARC HERRERO BARO reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat intel·lectual, no implicant la seva sola menció o aparició al lloc web l’existència de drets o responsabilitat prestador sobre aquests, com tampoc suport, patrocini o recomanació per aquest.

L’usuari pot utilitzar el material que aparegui en aquest lloc web per a ús personal i privat, quedant prohibit el seu ús amb fins comercials.  MARC HERRERO BARO vetllarà pel compliment de les condicions anteriors, com per la deguda utilització dels continguts presentats a les seves pàgines web, exercitant totes les accions civils i penals que li correspondran en el cas d’infracció o incompliment d’aquests drets per part de l’usuari.

Acciones legales, legislación aplicable y jurisdicción .

Aquestes condicions d’ús es regeixen per la legislació espanyola, sent competents els jutjats i tribunals de la ciutat de MARC HERRERO BARO per conèixer de totes les qüestions que se suscitin sobre la interpretació, l’aplicació i el compliment d’aquestes. Els usuaris, per virtut de la seva acceptació a les condicions generals recollides en aquest Avís Legal, renuncien expressament a qualsevol fur que, per aplicació de la Llei d’Enjudiciament Civil vigent, els pugui correspondre.

MARC HERRERO BARO se reserva, asimismo, la facultad de presentar las acciones civiles o penales que considere oportunas por la utilización indebida del sitio web y contenidos, o por el incumplimiento de las presentes condiciones.

La relació entre l’usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i aplicable al territori espanyol. Si sorgeix qualsevol controvèrsia, les parts poden sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència sobre això.  MARC HERRERO BARO té el domicili a Barcelona, ​​Espanya.

Les dades de caràcter personal que ens has facilitat de forma voluntària seran incorporades a un fitxer del qual és titular MARC HERRERO BARO que s’utilitzarà per gestionar la teva subscripció al nostre butlletí a través del qual et mantindrem informat dels productes, novetats, sorteigs, serveis, esdeveniments i promocions de MARC HERRERO BARO, amb e-mail ForjaMontseny@gmail.com , així com la gestió de la vostra inscripció i participació en sorteigs, concursos o esdeveniments que sol·licite participar.

Suscripciones al boletín de noticias .

Sólo pueden prestar el consentimiento personas mayores de 16 años.

Los datos personales proporcionados se conservarán hasta que se solicite su supresión o revoque el consentimiento el interesado.

La base legal per al tractament de les vostres dades per tal de poder informar-vos per via electrònica sobre els productes, novetats, sorteigs, serveis, esdeveniments i promocions de MARC HERRERO BARO així com la gestió de la vostra inscripció i participació a sorteigs, concursos o esdeveniments que sol·liciteu , és l’aportació del consentiment. El consentiment serà vàlid fins que decideixi revocar-lo.

Cualquier persona tiene derecho a obtener confirmación sobre si en MARC HERRERO BARO estamos tratando datos personales que les conciernan o no.

Com a responsable del fitxer, l’empresa es compromet a respectar la confidencialitat de la vostra informació de caràcter personal. Per exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició hauràs de remetre una comunicació des del compte de correu electrònic que vas fer servir per tramitar l’alta a ForjaMontseny@gmail.com amb l’assumpte BAIXA. Tramitar la subscripció al butlletí presumirà el teu consentiment per tractar les dades en els termes indicats.

En el momento de la cancelación de los datos, sólo los conservaremos bloqueados en cumplimiento de obligaciones legales.

Servicios de Contratación por Internet .

Certs continguts de la website de MARC HERRERO BARO contenen la possibilitat de contractació per Internet. L’ús d’aquests requerirà la lectura i l’acceptació obligatòria de les condicions generals de contractació establertes a aquest efecte per MARC HERRERO BARO.

Información básica .

Responsable del tratamiento : MARCO HERRERO BARO

Finalidad del tratamiento : gestionar las consultas de los usuarios y atender a las solicitudes.

Base legal para el tratamiento: el consentimiento otorgado con la aceptación de la presente política de protección de datos.

Destinatarios de los datos : no serán comunicados a terceras personas salvo por obligación legal.

Derechos : per exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les vostres dades i els de limitació i oposició al vostre tractament reconeguts per la normativa, podeu enviar un correu a ForjaMontseny@gmail.com

Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els vostres drets podeu consultar la nostra política completa de protecció de dades a: https://www.Forjamontseny.com

Créditos del website .         

MARC HERRERO BARO

© Dret de propietat i copyright

ForjaMontseny@gmail.com

08470, Barcelona (Spain)

Tel. 696 401 978